Nytt år nya tag



Äntligen ska man väl kanske säga, nu när vi är tillbaka med nya upptåg i form av nya artiklar samt reportage efter allt trassel som har varit. Vi kommer att leverera nyheter och reportage i lite mindre omfattning tills vi ser att tekniken samt våra ny tänkta planer går i lås.





Att problemen skulle komma efter semestern var väl inte väntat. Äntligen så har man lyckats få stil på problemen och vi kan nu åter kunna skriva nyheter och spännande reportage. Samtidigt så har lite nya ideer lagts fram som sedan har bearbetats.
En härlig vinterbild

En av ideerna som ska prövas är att vi ska börja med att filma olika biltester samt reportage som sedan kommer att visas på Bilmagazinet samt på You Tube. Det skall ses som en komplettering till reportagen med samma innehåll.

Första filmen kommer handla om kommande motortest av samtliga Volvo XC modellerna i sitt rätta element, det vill säga i snö och is. Vi har nämligen blivit inbjudna av Volvo att besöka deras testanläggning i Sälen och utföra motortest av samtliga XC modellerna. Ett äventyr som vi naturligtvis ser fram i mot.

Till dess kör försiktigt.

Hälsningar

/Redaktionen


Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag råkade snubbla in på din sida av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D

2011-07-20 @ 07:54:49
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0