Vårens stjärna en CV2

bild0067 (MMS)

Vårens stjärna en CV2. Såg den unika skapelsen stå parkerad vid centrum. Ett klart vårtecken med fransk påbrå.


Många Sverigepremiärer i GöteborgGöteborgs Motorshow har nyligen avslutats och flera stora Sverigepremiärer bevistade mässan. Bland de mest efterlängtade nyheterna fanns förstås nya Saab 9-5 och Volvo S60, vilka visades i Sverige för allra första gången, men även många exklusiva sportvagnar.

01_gbg_mshow_07_m_lindstrom_medium.jpg

Läs mer: www.bilmagazinet.se

Citroën visar insidan av DS high riderCitroën släpper interiören på DS High Rider, konceptbilen som visades för första gången på bilsalongen i Genève 2010. Bilen är naturligtvis Citroën DS4, modell nummer två i den nya DS-serien. Den första ”DS3”  lanseras i Sverige redan i maj.

Citroên DS 3

Läs mer:
http://www.bilmagazinet.se/pages/posts/citroen-visar-insidan-av-ds-high-rider499.php

Elbilar i Stockholm 2011-2012Miljöfrågorna fortsätter att ligga i fokus och alla försöker dra sitt strå i stacken bokstavligt talat. Elbilar ska bli en naturlig del av vår fordonspark har politikerna bestämt. Vi har varit på presskonferans angående dessa frågor, samt provkört Mitsubishi MiEv el bil.


Läs mer: www.bilmagazinet.se

Custom Motorshow Elmia

website_banner_bilmagazinet.gif

Nu ligger vårt reportage från Elmia mässan ute på Bilmagazinet.

Över 700 fordon visades upp på påskhelgens Custom Motor Show på Elmia i Jönköping. På fyra dagar lockades över 80 000 besökare till mässan– det är nytt besöksrekord! Ett spännande reportage med många härliga bilder som är signerat Ellen Bengtsson.

Läs mer: http://www.bilmagazinet.se/


Av med vinterdäcken i April!


website_banner_bilmagazinet.gif

Äntligen är vintern över. Vi har precis klivit in i April månad tillsammans med påsken. Denna månad är också däckbyte för det flesta. Dubbdäcken ska vara av senast den 15 April, och dubbfria däck får rulla månaden ut.


Lite tips och råd kan ni läsa på:
http://www.bilmagazinet.se/pages/posts/av-med-vinterdaecken-i-april478.php

Antar att det är många i södra delen av landet har redan skott om sina kärror till sommardäck.


Trevlig påsk och kör försiktigt under dena storhelg


RSS 2.0