MAGNUS SAMUELSSON SKA UTMANA RALLYELITEN



Nu har man i alla fall tagit vatten över huvudet, både rallyprofilen Fredrik Eljas samt Magnus Samuelsson, världens starkaste karl. Att dra i gång en PR-jippo vid ett VM-deltävling är väl helt okej och en rolig grej för de flesta. Men att sätta Magnus Samuelsson i en grupp N bil och ska köra hela Svenska rallyt och på allvar utmana rallyeliten! Nu får ni ge er!



Magnus har ett intresse av bilar och motorsport utan tvekan. Han har också vunnit Let´s Dance tävlingen 2009 och det var inte ens VM. Killen har kört några folkracetävlingar i sitt liv och har blivit omänskligt stark, så stark att han fick utnämningen "Världens starkaste man" Helt okej.

Dra inte igång ett PR-jippo som kan dra ner hela VM-statusen så att det blir ett fiasko av allting. Låt Magnus få åka med någon av våra duktiga rallyförare, om han nu får plats i bilen? Eller....låt Magnus köra mot någon toppförare travbanan som är en publiksträcka, det är PR

Vi har flera exempel där stjärnor från olika sportgrenar och för den delen filmdukar provat på en rallykarriär utan VM-status. En av dessa är fd skidkungen Gunde Svan, med uppbackning iför sig, påbörjade han sin karriär med att kvittera ut en C-licens för att sedan kliva in i en Audi Quattro och började köra lokala C-förartävlingar, vilket smittade av sig till andra kända skidåkare. Den mest aktuelle kändisen just nu förutom Magnus Samuelsson är skådespelaren Mickael Persbrandt som har satsat inom veteranklassen i rally och får också börja från början som alla andra.

Gör ett bra Pr-jippo istället det kommer vi alla att tjäna på. Vi har trots allt världens starkaste man som är motorintresserad använd detta på ett bra sätt.

Du Magnus! om du vill så får du gärna komma hem till mig, så kan vi prata om det.

Läs mer om  detta: http://www.bilmagazinet.se/pages/posts/letacutes-dance-ndash-nu-vm-rally-foer-magnus-samuelsson380.php

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0